Interieurontwerp en -styling

Interieurontwerp en -styling

4 maart 2010 in Diensten, Interieurontwerp en -styling Comments off

Interieur styling

Een frisse wind door je interieur. Wie wil dat niet als je al jaren tegen hetzelfde interieur aan hebt gekeken of gewoon als je vindt dat je er aan toe bent.

Als onafhankelijk interieurstyliste kan ik u daar heel goed bij helpen met een professioneel en vooral een eerlijk advies.

Een consult start met een gratis intake gesprek waarin ik uitleg hoe ik te werk ga en waarna een offerte volgt. Dit duurt ongeveer een uur. Na opdracht gaan we dieper in op de woonwensen en leggen die vast. Op basis daarvan gaan we aan de slag en maken een concept ontwerp dat met u wordt doorgesproken en waar nog wijzigingen mogelijk zijn. Na akkoord daarvan volgt het definitief ontwerp en advies. Met dit ontwerp en advies onder de arm kunt u dan naar iedere  schilder of woonwinkel en kunt u heel gericht in een keer alle offertes opvragen. Helder voor alle partijen.

Voordeel kan ook zijn dat u het opvolgen van het advies over een wat langere periode uitsmeert omdat het omwille van tijd of geld eenvoudigweg niet in een keer lukt. Je bent dan niet geneigd om in die tussenliggende periode van je pad af te wijken. Want wederom geldt ; je advies is je leidraad.

Enthousiast geworden voor een interieurontwerp ? Maak direct een afspraak voor een consult op info@buitengewoonbinnen.nl

Petra van Hees , Styliste Buitengewoon Binnen

Website & hosting door Fance.nl