Tuinontwerp

Tuinontwerp

4 maart 2010 in Diensten, Tuinontwerp Comments off

De natuur laat zich in ieder seizoen van zijn mooiste kanten zien. Als er iets onderhevig is aan de grillen van de seizoenen dan is het wel de tuin. Daar waar we in ons interieur op allerlei mogelijke manieren de invloed van de seizoenen willen laten terugkomen door het wisselen van accessoires, hoeven we hier die moeite niet te doen.

Adviesbureau Buitengewoon Binnen heeft als specialiteit om van uw interieur en uw tuin één geheel te maken. De tuin als woonkamer waar je ‘s zomers verblijft en de woonkamer is de tuin waar je ‘s winters verblijft.

Ook zin gekregen om de tuin eens een goede opknapbeurt te geven of heb je een stuk grond om je huis waar je niet goed raad mee weet ?

Neem contact op met : info@buitengewoonbinnen.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Website & hosting door Fance.nl