Verkoopstyling

4 maart 2010 in Diensten, Verkoopstyling Comments off

Onderscheiden in huidige woningmarkt is noodzakelijk

We weten het allemaal en de makelaar zal dit advies als aankoop adviseur zeker geven: ”bij het bezichtigen van een woning moet je je nooit door de inrichting van de huidige eigenaar laten leiden”. Prijs/kwaliteit daar gaat het om, heel rationeel. Maar als verkoop adviseur zal hij zeggen dat je je huis moet proberen te onderscheiden van de rest.

Allemaal wijze woorden maar toch is het kopen van een huis zeker ook zaak van emotie, voor een groot deel zelfs. Sfeer is ontzettend belangrijk, het kan de doorslag gevende factor zijn. In veel gevallen is het verstandig een totaal onafhankelijk en professioneel iemand er naar te laten kijken. Een verkoopstyliste is dan een uitkomst. Iemand die geen emotionele band met het huis heeft en bovenal eerlijk is want dat is soms echt nodig. Die andere sfeer of ambiance of yin en yang gevoel, of hoe je het ook wilt noemen, verdient zich dubbel en dwars terug.

Als styliste ben ik zo’n 2 a 3 uur in uw huis bezig. In die tijd kan ik een goed beeld krijgen van de mogelijkheden in de vorm van aanpassingen, wijzigingen en aandachtspunten en krijgt u een gedegen advies waar u veelal direct aan de slag kunt. De aanpassingen kunnen in veel gevallen door uzelf worden uitgevoerd. En de kosten liggen tussen de €175,- en €250,-.

Tip: voor een optimale woning presentatie is het belangrijk dat de verkoopstyliste aan de slag gaat vóór dat de makelaar foto’s maakt voor de verkoopdocumentatie.

Enthousiast geworden voor een verkoopstyling ? Maak direct een afspraak voor een consult op info@buitengewoonbinnen.nl

Website & hosting door Fance.nl